WordPress veilig updaten

WordPress is een van de meest populaire content management systemen (CMS) ter wereld en wordt door miljoenen mensen gebruikt om hun websites te beheren. Dit betekent dat het ook een aantrekkelijk doelwit is voor hackers die op zoek zijn naar manieren om kwetsbaarheden in WordPress websites te vinden en te misbruiken. Laat daarom je WordPress veilig updaten door ons, we voeren regelmatig onderhoud uit om de beveiliging te verbeteren en potentiële problemen op te lossen. Als je dit niet doet, loop je het risico dat je website wordt gehackt, gegevens verloren gaan en/of de functionaliteit wordt verstoord.

Wij kunnen je hierbij helpen!

Gelukkig kun je dit probleem voorkomen door Webwaarmakers in te schakelen om het updaten en onderhouden van je WordPress website voor je uit te voeren. Hieronder zijn enkele redenen waarom het uitbesteden van deze taken aan Webwaarmakers een verstandige keuze is.

  1. Blijf up-to-date

Webwaarmakers zorgt ervoor dat je WordPress website altijd up-to-date is met de nieuwste versies van WordPress en alle bijbehorende plugins en thema’s. Dit helpt je om beveiligingsproblemen te voorkomen en de prestaties van je website te optimaliseren.

  1. Verbeterde beveiliging

Door Webwaarmakers in te schakelen, krijg je de garantie dat je website wordt beschermd tegen mogelijke beveiligingslekken en kwetsbaarheden. Webwaarmakers controleert regelmatig de beveiliging van je website en zorgt ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

  1. Voorkom downtime

Webwaarmakers houdt je website in de gaten om te voorkomen dat deze offline gaat of niet goed werkt. Als er iets misgaat, zoals een plugin die crasht of een server die offline gaat, zal Webwaarmakers dit snel oplossen, waardoor je website altijd beschikbaar blijft voor je bezoekers.

  1. Bespaar tijd en moeite

Het updaten en onderhouden van je WordPress website kan veel tijd en moeite kosten, vooral als je geen ervaring hebt met WordPress. Door dit aan Webwaarmakers uit te besteden, kun je je concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf en weet je zeker dat je website in goede handen is.

  1. Professionele ondersteuning

Webwaarmakers biedt professionele ondersteuning voor je WordPress website en kan je helpen bij het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de ondersteuning die je nodig hebt om je website optimaal te laten presteren.

Conclusie

Het updaten en onderhouden van je WordPress website is van cruciaal belang voor de beveiliging en prestaties van je website. Door Webwaarmakers in te schakelen om deze taken voor je uit te voeren, kun je er zeker van zijn dat je website altijd up-to-date is, goed beveiligd is tegen potentiële dreigingen, geen downtime heeft en professionele ondersteuning heeft wanneer dat nodig is. Bovendien bespaar je tijd en moeite, zodat je je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

wordpress veilig updaten

Bekijk hier onze onderhoudspakketten

Wij zorgen altijd voor een snelle, stabiele en veilige WordPress website en bieden daarnaast een deskundige servicedesk voor al jouw vragen en problemen. We staan voor je klaar om jou volledig te ontzorgen.

Per half jaar

Elk half jaar worden gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema’s verzorgd.

€ 15.-
Exclusief BTW per maand

Per kwartaal

Elk kwartaal worden gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema’s verzorgd.

€ 25.-
Exclusief BTW per maand
* Meest gekozen

Maandelijks

Maandelijks worden gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema’s verzorgd.

€ 40.-
Exclusief BTW per maand

Meer weten over:
Wordpress veilig updaten
neem dan contact op!