Telefonische ondersteuning bij Webwaarmakers!

Veel bedrijven hanteren een ticketsysteem voor klantenondersteuning. Maar het kan soms frustrerend zijn om via zo’n systeem ondersteuning te krijgen. Je moet wachten op een reactie van de ondersteuningsmedewerkers en het kan soms lang duren voordat je probleem is opgelost.

Onze aanpak

Wij kiezen liever voor een andere aanpak. In plaats van een ticketsysteem kun je bij ons gewoon terecht door te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. Dit betekent dat je direct contact kunt opnemen, via nummer 0650618633, om je vragen of problemen te bespreken.

De voordelen

Wat zijn de voordelen van deze aanpak? Ten eerste krijg je direct feedback en hulp bij je problemen. Je hoeft niet te wachten tot je probleem in een wachtrij komt te staan. Dit kan vooral nuttig zijn als het probleem dringend is en snel moet worden opgelost.

Ten tweede hebben we direct contact en kunnen we om opheldering vragen als er onduidelijkheid is over het probleem. Dit kan helpen om het probleem sneller op te lossen.

Ten derde, en misschien wel de belangrijkste, telefonische ondersteuning voelt persoonlijker aan dan een ticketsysteem. Het geeft je het gevoel dat je gehoord wordt en dat je problemen serieus worden genomen.

Conclusie

Kortom, het aanbieden van telefonische ondersteuning is een effectieve manier om je direct te helpen bij je problemen en om je het gevoel te geven dat je problemen serieus worden genomen. Webwaarmakers heeft ervoor gekozen om deze aanpak te hanteren en daarnaast kun je uiteraard gewoon via e-mail, info@webwaarmakers.nl, bij ons terecht.