WordPress upgrades van groot belang

Als je een WordPress-website hebt, is het belangrijk om regelmatig Wordpress upgrades uit te voeren. Deze upgrades zorgen ervoor dat jouw website veilig, snel en stabiel blijft. Het is dus niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring, maar ook voor de SEO van je website.

1. Veiligheid

WordPress-upgrades bevatten vaak beveiligingspatches om bekende kwetsbaarheden op te lossen. Dit betekent dat, als je de laatste upgrade niet hebt uitgevoerd, je website kwetsbaar is voor hackers en malware-aanvallen. Zodra een hacker je website binnendringt, kan hij toegang krijgen tot jouw gegevens en die van je bezoekers. Dit kan leiden tot identiteitsdiefstal, fraude en andere veiligheidsproblemen.

2. Snelheid

Elke nieuwe WordPress-upgrade bevat ook verbeteringen voor de prestaties en snelheid van je website. Dit betekent dat, als je jouw website niet upgradet, deze steeds langzamer wordt en dit kan invloed hebben op de gebruikerservaring en SEO van je website. Langzame websites hebben vaak een hogere bounce rate, omdat bezoekers niet willen wachten op een trage website.

3. Stabiliteit

WordPress-upgrades lossen ook bugs en fouten op die kunnen leiden tot crashes en foutmeldingen. Door regelmatig te upgraden, voorkom je dat je website regelmatig offline gaat en er dus geen bezoekers op jouw website komen. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun website voor het genereren van inkomsten.

4. SEO

WordPress-upgrades dragen ook bij aan de SEO van jouw website. Google houdt van websites die up-to-date zijn en die hun content regelmatig bijwerken. Als je jouw website regelmatig upgradet, laat je zien dat je jouw website serieus neemt en dat je de gebruikerservaring serieus neemt. Dit kan leiden tot een hogere ranking in de zoekresultaten en meer organisch verkeer naar je website.

Conclusie

Het regelmatig upgraden van je WordPress-website is van groot belang voor de veiligheid, stabiliteit, snelheid en SEO van je website. Als je zelf niet in staat bent om deze upgrades uit te voeren, kun je altijd een professional zoals Webwaarmakers inschakelen om dit voor je te doen. Webwaarmakers is een betrouwbare partij die ervoor zorgt dat jouw website altijd up-to-date is en klaar is voor de toekomst. Zo kun jij je focussen op het runnen van je bedrijf, terwijl je erop kunt vertrouwen dat jouw website in goede handen is.

Wordpress upgrades

Bekijk hier onze onderhoudspakketten

Wij zorgen altijd voor een snelle, stabiele en veilige WordPress website en bieden daarnaast een deskundige servicedesk voor al jouw vragen en problemen. We staan voor je klaar om jou volledig te ontzorgen.

Per half jaar

Elk half jaar worden gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema’s verzorgd.

€ 15.-
Exclusief BTW per maand

Per kwartaal

Elk kwartaal worden gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema’s verzorgd.

€ 25.-
Exclusief BTW per maand
* Meest gekozen

Maandelijks

Maandelijks worden gecontroleerde updates van WordPress, plugins en thema’s verzorgd.

€ 40.-
Exclusief BTW per maand

Meer weten over:
Wordpress upgrades
neem dan contact op!